Om os

Infoventure er en innovativ konsulentvirksomhed, der arbejder i krydsfeltet mellem mennesker, data og forretning. Vores erfaring er, at mennesker med bedre indsigt arbejder smartere, og vores mission er at optimere værdien fra to vigtige aktiver: mennesker og data. Dette gør vi ved at skabe beslutningsgrundlag, som er funderet i faktuelle forretningsdata.

Navnet Infoventure er en sammentrækning af Information og Adventure. Navnet er en association til rejsen mod datadreven ledelse, der er den røde tråd i vores arbejde.

Hvordan vil vi gerne være?

Formålet med virksomheden er rådgivning om datadrevet forretningsudvikling herunder beslutningsstøtte til ledelsen og forandringsledelse.

IT skaber store mængder data. Nogle er tilgængelige og andre er skjulte i systemerne. Det er data, der indeholder digitale aftryk af vores handlinger. Data er en aflejring af virkeligheden, der kan vise os, hvordan organisationer fungerer - i praksis. Vi hjælper vores kunder til at forstå og udnytte den viden til at få mest muligt ud af deres systemer og processer.

Hvad gør vi?

Vi bruger det data som allerede findes i it-systemerne og arbejder således 100% datadrevet. Det er både mere præcist og mindre forstyrrende end de traditionelle interviewbaserede metoder, der ofte anvendes til at kortlægge processer. Udover at levere data medvirker vi i workshops sammen med jeres ansatte, hvor vi sammen udarbejder handlingsplaner.

I vores arbejde som beslutningstagere og rådgivere i både private og offentlige virksomheder har vi erfaret, hvordan et godt beslutningsgrundlag, som er baseret på fakta, accelererer beslutningshastigheden, minimerer usikkerhed og risici og forenkler virksomhedskommunikationen. Kort sagt: Data er nøglen til konkurrencefordele.

Alex

Alexander Littau, partner

Alexander er arkitekten bag Infoventures løsninger og ansvarlig for teknologi/drift.

Flemming u baggrund

Flemming Weel, partner

Flemming er kommercielt ansvarlig og tillige rådgiver/projektleder for Infoventures kunder.

Leif-storgaard-profil

Leif Storgaard, salgsdirektør

Leif er ansvarlig for Infoventures salg, markedsføring og kunderelationer.

Job hos os

Er du vores næste kollega?

Hos Infoventure har vi travlt, og vi søger derfor dygtige medarbejdere!

Har du masser af drive og energi, og kan du lide at skabe noget? Brænder du for at arbejde med data, analyse og matematik, gerne med et kreativt islæt, så er Infoventure en fantastisk mulighed for dig.​Vi søger dygtige profiler med kompetencer inden for bl.a.:

  • Matematik
  • Statistik
  • Økonometri
  • Dataanalyse og -modellering
  • Supply chain management –procesanalyse
  • Business Intelligence

Uanset om du er studerende eller en af branchens mest erfarne konsulenter, er vi interesseret i at høre fra dig!

3 fakta om livet som konsulent hos Infoventure:

1. Afveksling

Mange konsulenter kører fast i at arbejde med få kunder. Vi prioriterer afveksling og personlig udvikling højt. For din – og kundernes – skyld.

2. En del af teamet

Ingen kan løse komplekse opgaver alene. Det skal du heller ikke. Du får branchens bedste udfordringer – og opbakning til løse opgaverne i fællesskab. Du vil opleve kort vej fra idé til løsning.

3. Udviklingsmuligheder

Hos os vokser du – fagligt og personligt. Vi værdsætter og belønner ambitioner, målindfrielse og drivkraft.

Vil du vide mere om dine muligheder i Infoventure, så tag kontakt til Flemming Weel på mobil 7022 8484 eller skriv til fwe@infoventure.dk

Vi samarbejder med:

Find din virksomheds skjulte aktiv