Om os

Infoventure er en innovativ konsulentvirksomhed, der arbejder i krydsfeltet mellem mennesker, data og forretning. Vores erfaring er, at mennesker med bedre indsigt arbejder smartere, og vores mission er at optimere værdien fra to vigtige aktiver: mennesker og data. Dette gør vi ved at skabe beslutningsgrundlag, som er funderet i faktuelle forretningsdata.

Navnet Infoventure er en sammentrækning af Information og Adventure. Navnet er en association til rejsen mod datadreven ledelse, der er den røde tråd i vores arbejde.

Hvordan vil vi gerne være?

Formålet med virksomheden er rådgivning om datadrevet forretningsudvikling herunder beslutningsstøtte til ledelsen og forandringsledelse.

IT skaber store mængder data. Nogle er tilgængelige og andre er skjulte i systemerne. Det er data, der indeholder digitale aftryk af vores handlinger. Data er en aflejring af virkeligheden, der kan vise os, hvordan organisationer fungerer - i praksis. Vi hjælper vores kunder til at forstå og udnytte den viden til at få mest muligt ud af deres systemer og processer.

Hvad gør vi?

Vi bruger det data som allerede findes i it-systemerne og arbejder således 100% datadrevet. Det er både mere præcist og mindre forstyrrende end de traditionelle interviewbaserede metoder, der ofte anvendes til at kortlægge processer. Udover at levere data medvirker vi i workshops sammen med jeres ansatte, hvor vi sammen udarbejder handlingsplaner.

I vores arbejde som beslutningstagere og rådgivere i både private og offentlige virksomheder har vi erfaret, hvordan et godt beslutningsgrundlag, som er baseret på fakta, accelererer beslutningshastigheden, minimerer usikkerhed og risici og forenkler virksomhedskommunikationen. Kort sagt: Data er nøglen til konkurrencefordele.

Alex

Alexander Littau, partner

Alexander er arkitekten bag Infoventures løsninger og ansvarlig for teknologi/drift.

Flemming u baggrund

Flemming Weel, partner

Flemming er kommercielt ansvarlig og tillige rådgiver/projektleder for Infoventures kunder.

Vi samarbejder med:

Find din virksomheds skjulte aktiv