NYHED: Nyt samarbejde sikrer innovative løsninger

  • Post Category:Nyheder

Infoventure har indgået et partnerskab med DCR Solutions

Partnerskabet er centreret omkring EcoKnow-projektet, hvor Infoventure og DCR Solutions arbejder tæt sammen for at udvikle innovative værktøjer og metoder, der modellerer, kortlægger og forbedrer arbejdsprocesser.

Med dette partnerskab vil brugere have adgang til højt kvalificerede ressourcer med speciale inden for procesmodellering og procesoptimering. Med partnerskabet bliver partnernes innovative digitaliseringsværktøjer integreret, og det baner vejen for, at vidensarbejdere kan arbejde mere compliant/kompatibelt og mere effektivt.

Digitaliseringsværktøj – Infoventure og DCR Solutions

Infoventure har integreret DCR med Process Navigator og Process Wiki. Den kombinerede løsning gør det muligt at digitalisere og automatisere langt mere komplekse arbejdsprocesser end hidtil i andre traditionelle løsninger. Vidensarbejdere bliver samtidig mere produktive og kan give en mere effektiv service, da medarbejderen intuitivt styres gennem arbejdsprocessen ved at blive oplyst om den mest optimale arbejdsgang.

Partnerskabet mellem DCR Solutions og Infoventure baner vejen for nye innovative værktøjer og metoder, som sikrer procesoptimering og gevinstrealisering.


Om DCR Solutions

DCR Solutions er et innovativt dansk it-firma med store ambitioner og en stærk vilje for at revolutionere markedet for digitalisering af vidensarbejde og sætte en helt ny standard med deres forskningsbaserede it-løsning kaldet DCR. DCR Solutions er baseret på et tæt og langsigtet forskningssamarbejde mellem IT-Universitetet i København og IT-firmaet Exformatics.